Forside / Aktuelt / Bull-konsert Stockholm

Aktuelt

Views
18.11.2010

Bull-konsert Stockholm

Torsdag 18. november kl 19, blir det gratis jubileumskonsert på "Stallet" i Stockholm.

Bull-konsert Stockholm

Gunnar Stubseid og Annar Follesø er blant artistene som spiller under jubileumskonserten. (Trykk på bildet for å få invitasjon.)

Nå er det Sverige sin tur å markere Ole Bull og det gjør de med en jubileumkonsert på Stallet i Stockholm. Konserten er gratis, åpen for alle og starter kl 19:00.

 

Det er blant annet fiolinist Annar Follesø, hardingfelespiller Alexander Røynstrand og pianist Henrik Berg som spiller under konserten. Gunnar Stubseid, rektor ved Ole Bull Akademiet på Voss, vil holde en tale, og musikere fra Ole Bull Akademiet og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm vil spille musikkstykker av Ole Bull.

Stallet er en koselig konsertscene som ligger i Stallgatan 7, ved Nybrokaien og Strand Hotel. Se denne nettsiden for mer informasjon: www.stallet.st

Arrangører er den norske ambassaden, Svensk-norska föreningen, Ole Bull Akademiet, Kungliga Musikhögskolan og Svensk-norska samarbetsfonden.

 

 

 Side-alternativer
 

Jeg sender dere herved en Mand, Billedhugger Bergslien, hvis Ansigt fortæller mere end jeg kan skrive. Han vild de skal sidde for ham, at han kan (da han ogsaa er gravør) skisse en medaljons af dere og søge sin fortjeneste derved.

– Bjørnstjerne Bjørnson