Forside / Aktuelt / Bull-konsert Stockholm

Aktuelt

Views
18.11.2010

Bull-konsert Stockholm

Torsdag 18. november kl 19, blir det gratis jubileumskonsert på "Stallet" i Stockholm.

Bull-konsert Stockholm

Gunnar Stubseid og Annar Follesø er blant artistene som spiller under jubileumskonserten. (Trykk på bildet for å få invitasjon.)

Nå er det Sverige sin tur å markere Ole Bull og det gjør de med en jubileumkonsert på Stallet i Stockholm. Konserten er gratis, åpen for alle og starter kl 19:00.

 

Det er blant annet fiolinist Annar Follesø, hardingfelespiller Alexander Røynstrand og pianist Henrik Berg som spiller under konserten. Gunnar Stubseid, rektor ved Ole Bull Akademiet på Voss, vil holde en tale, og musikere fra Ole Bull Akademiet og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm vil spille musikkstykker av Ole Bull.

Stallet er en koselig konsertscene som ligger i Stallgatan 7, ved Nybrokaien og Strand Hotel. Se denne nettsiden for mer informasjon: www.stallet.st

Arrangører er den norske ambassaden, Svensk-norska föreningen, Ole Bull Akademiet, Kungliga Musikhögskolan og Svensk-norska samarbetsfonden.

 

 

 Side-alternativer
 

Da jeg ikke veed eller kan vide, i hvad Forhold De står til de to unge, älskverdige Herrer, jeg fandt hos Dem, saa vover jeg ikke at likefrem forlange en Samtale under fire Øine med Dem, [..] modtag venligt mit brev og tilgiv mig min Dristighed.

– Otto Gottfried von Lütgendorff-Leinburg