Forside / Aktuelt / Digital plakatutstilling

Aktuelt

Views
26.08.2010

Digital plakatutstilling

En plakatutstilling om Ole Bull er nå publisert på våre nettsider.

Digital plakatutstilling

En interaktiv plakatutstilling om Ole Bull er nå publisert på våre nettsider under "digital utstilling".

Det er Håvard Legreid ved Biblioteket i Bergen som har produsert plakatene, som var utstilt under Menuhin konkurransen på musikkhøyskolen i Oslo.

Plakatene henger nå på biblioteket i Bergen, men en digital versjon er nå også å finne på våre nettsider under "digital utstilling".

Utstillingen "Proudest Moment" viser fem plakater med tema fra Ole Bulls rike kunstnerliv. Plakatene fokuserer på Bulls rolle som artist og superstjerne, med et skråblikk på artisten og hans samtid.


plakat humbug

Plakatene er inndelt i fire tema. 1st. Americatour handler om Bulls første amerikaturné og stedene han besøkte på østkysten. Viruos & kjendis fokuserer på Bulls kjendisstatus og lar samtidige kjendiser, musikere, komponister, venner og fiender komme til orde. No.1 Superstar handler om superstjernen Ole Bull og de mest spektakulære hendelsene og prosjektene i hans liv, og Humbug & reklame setter fokus på reklamemannen Ole Bull og hans geniale PR-stunts.

Alle plakatene er interaktive og man kan klikke på symboler og illustrasjoner for å få utfyllende informasjon.Side-alternativer
 

Opsatsens annen Del refererer til en kontrovers mellem Hr. Bull og et Par av Theatrets Direktører.

– Niels A. Nicolaysen