Forside / Aktuelt / Ole Bull legostunt

Aktuelt

Views
26.08.2010

Ole Bull legostunt

Barnas Kulturhus inviterer til legostunt med Bull som tema på Torgalmenningen lørdag 28. august.

Ole Bull legostunt

Lørdag 28. august, kl 11-16, blir det Ole Bull legostunt på Torgallmenningen i Bergen.

Med arbeidstittelen «Ole Bulls Oleanna - ditt drømmested?» inviteres byens befolkning til et kjempestort legostunt på Torgallmenningen lørdag 28. august mellom kl 11 og 16.

150 000 klosser
I anledning Ole Bulls jubileum har Barnas Kulturhus leid 150 000 hvite legoklosser fra Lego Norge. Utfordringen er å la seg inspirere av Bulls drøm om en egen koloni i USA, Oleanna.

Bygg høyt, lavt, langt og kort! Kollektivt kan vi bygge vårt drømmested i Ole Bull sin ånd. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Fortsetter i september
I september fortsetter legostuntet med «Ole Bulls Oleanna - ditt drømmested? del 2» inne på Barnas Kulturhus. Her fortsetter byggingen av et eget drømmested, det vil jobbes med collage og i stort format med hvite legoklosser.

Datoer: 04.09, 11.09, 18.09 og 12.09, kl 13-15.30, i Barnas Kulturhus, Kalmargaten 6. Disse arrangementene er dropp inn og passer fra 3 år og oppover. Det er gratis, men man bør melde seg på.

Se også: www.bergen.kommune.no/barnashus

Produsert av Barnas Kulturhus; Elisabeth Hoff, Annette og André Marandon. Støttet av Ole Bull 2010 og Lego Norge AS.

Side-alternativer
 

Da jeg ikke veed eller kan vide, i hvad Forhold De står til de to unge, älskverdige Herrer, jeg fandt hos Dem, saa vover jeg ikke at likefrem forlange en Samtale under fire Øine med Dem, [..] modtag venligt mit brev og tilgiv mig min Dristighed.

– Otto Gottfried von Lütgendorff-Leinburg