Forside / Aktuelt / Urpremiere i Logen Teater

Aktuelt

Views
07.09.2010

Urpremiere i Logen Teater

Torsdag 9. september blir det urpremiere på teaterforestillingen Ole Bull: ”Jeg bygger luftslott” i Logen Teater.

Urpremiere i Logen Teater

Forestillingen Ole Bull: "Jeg bygger luftslott" tar for seg den dramatiske historien mellom Ole Bull og hans unge kone Felicie.

Ole Bull: ”Jeg bygger luftslott” er Hordaland teaters største satsing noensinne og inngår i jubileumsprogrammet for Ole Bull 2010. Forestillingen tar for seg den dramatiske historien mellom Ole Bull og hans unge kone Felicie.

For mens Ole Bull stadig klatret høyere på stjernehimmelen, utviklet privatlivet hans seg til å bli en tragedie. Den unge franske konen Felicie fikk aldri det fullverdige samlivet med sin mann som hun hadde håpet på, og barna vokste opp under savnet av sin far.

Det er dramatikerene Bodil Kvamme og Camilla Hubbe som har skrevet manus til forestillingen. Medvirkende skuespillere er blant annet Anders Dale (Ole Bull), Katrine Dale (Felicie), Even Rasmussen, Astrid Koppen Mjanger og Arild Vestre.

Forestillingen skal vises i Logen Teater fram til 25. september. Den skal også på turné i Hordaland i oktober. Billetter kan kjøpes hos billettservice.

Side-alternativer
 

Kjære Pappa! Nu vil jeg skrive lidt til dig, for det er saa længe siden jeg saa dig og fortælle dig meget. Jeg gaar på Nissens Pigeskole og gaaer i anden Klasse, for jeg blev fløttet til jiuil ien høiere Klasse, og der lærer jeg Tydsk.

– Lucie Bull